Novinky

Toyota Corolla Sedan GR Sport: styling paket pro Evropu

Toyota představila sportovní sadu GR Sport pro sedan Toyota Corolla, určený pro evropský trh. Automobilka tak doplňuje obdobnou nabídku, dostupnou už v současnosti pro pětidveřový hatchback a kombi, přičemž rozsah změn je prakticky totožný.

Sedan Corolla GR Sport dostává černou masku chladiče, zrcátka, B sloupky karoserie, křidélko na víku kufru a lišty na dveřích a mezi zadními svítilnami. Ve stejné barvě jsou i ozdobné lamely v bocích předního nárazníku a v kombinaci černé a leštěného hliníku jsou vyvedena 17″ nebo volitelně 18″ litá kola.

Tyto prvky lze zkombinovat s barvou laku Dynamic Grey, určenou pouze pro GR Sport, v nabídce je ale i sedm dalších laků. Sedm z osmi lze kombinovat s černou střechou. Kabina se chlubí černým stropem, perforovaným koženým volantem, kontrastním prošíváním čalounění sportovnějších sedadel v kombinaci látky a syntetické kůže a hliníkovými prahovými lištami s logem GR.

Po stránce techniky zůstává auto bohužel naprosto identické s ostatními verzemi. Prodej Toyoty Corolla Sedan GR Sport bude zahájen až v lednu 2021.