Novinky

X-Trail IMPUL: kit od známého úpravce v nabídce Nissanu

Tuningové firmy berou automobilky spíš jako nutné zlo, ale někteří úpravci se po letech budování dobrého jména staly respektovanými partnery výrobců, kteří mohou občas nebo v určité míře své produkty nabízet přímo v jejich vlastní prodejní síti. Nissan má takového specialistu v podobě firmy Impul, založené už v roce 1980 zaměstanancem Nissanu Kazuyoshim Hoshinem.

Nevím tedy, jestli lze pořídit impuly u prodejců v Japonsku, ale v Malajsii to jde. 😉 Tamní dovozce zařadil do nabídky model Nissan X-Trail tuned by IMPUL. Bodykit je s autem pěkně sladěný, zahrnuje černou masku chladiče, lip předního nárazníku, nástavce prahů, spoiler zadního nárazníku s difuzorem, střešní křídlo a 18″ kola IMPUL Aura SX-50 s pneumatikami ContiMaxContact MC6 o rozměru 235/55.

Interiér je vyveden ve vínové kůži Maroon Nappa Leather se stejně zbarvenou koženkou na palubní desce a středovém tunelu. Sympatické je, že značka s bohatou závodní historií nezůstala jen u optiky, Impul dodal i sportovní pružiny. Kit Impul lze mít se všem v Malajsii dostupnými verzemi x-traily.