Novinky

Honda CR-V: nové fotografie faceliftované verze

Honda ukázala první snímky modernizované Hondy CR-V už téměřm před rokem – jednalo se o modelový rok 2020 pro americký trh. Nebylo jich moc a nebyly zrovna nejpovedenější. Každopádě v Severní Americe prodej modernizované verze už běží, v ostatních částech světa se však stále nabízí stávající provedení.

Nyní však přichází modernizované CR-V jako MY2021 na australský trh a s ním i nová fotogalerie. Podle očekávání je vizuálně identické s tím americkým. K pohonu tam stále slouží motor 1.5 VTEC Turbo, základní verze se však nabízí také s atmosférickým dvoulitrem i-VTEC.

CR-V není rozbité, takže není třeba jej spravovat, modernizace přináší de facto pouze přepracovaný středový tunel s vylepšenými odkládacími prostory včetně přihrádky na chytrý telefon a lépe přístupné dobíjecí porty. Ve škále laků karoserie přibyly odstíny Ignite Red a Cosmic Blue.

Předpokládám, že CR-V 2021 pro Evropu bude ve stejné podobě představeno v září nebo říjnu a prodej bude zahájen nejpozději zkraje příštího roku.

4 komentáře: „Honda CR-V: nové fotografie faceliftované verze

  • Facelift vždy znamená veľmi malé retuše na exteriéri. Takže okrem nového predného nárazníka v podstate žiadna zmena. Som veľmi zvedavý na novú generáciu, či tie zadné svetlá vyrieši dizajnérsky krajšie, zatiaľ bieda. Toto obdobie faceliftu prečkám a potom uvidím, možno HRV bude lepšie vyzerať a ponúka priestoru až až. Prvé fotografie HRV vyzerajú skvele!

    • Za mě jsou tohle nejpovedenější zadní světla, jaká doposud CR-V mělo. 😉 Možná s výjimkou minimalistické první generace. 🙂

    • na zadni svetla to nejezdi 🙂

  • preco ten chrom preboha !?!?!

Komentáře nejsou povoleny.