Novinky

Toyota GR Yaris: brutální widebody od Rocket Bunny

Toyota se netají tím, že hot-hatch GR Yaris je inspirovaný WRC speciálem a chce využít úspěchů v rallye k jeho propagaci. Ale s tímhle asi nepočítala. 😀 Japonský úpravce Kei Miura, jenž založil známou tuningovou firmu Rocket Bunny, která se proslavila extrémními widebody kity, připravil pro ostrý yaris sadu, vedle níž vypadá Yaris WRC jako vcelku obyčejné silniční auto. 😉 Nejde přitom jen o samotný efekt rozšíření, ale o skutečnou syrovost provedení.

Přední nárazník auto de facto ani nemá, místo něj zeje obrovská díra, odhalující mezichladič a další vzduch je k němu směrován obřím lipem. Příď navazuje na rozšířené přední blatníky s výdechy a prahy opticky příď spojují s ještě masivnějšími zadními blatníky. Trošku překvapivě chybí difuzor s proporcemi pluhu, ale o to větší je přítlačné křídlo na zádi, s nímž se marně pokouší držet krok záhadné výdechy v nárazníku.

Pro ještě větší WRC-efekt kitu Pandem Rocket Bunny je kabina vyrámována, rozměry kol a seznam dalších úprav není zatím ještě v tuto chvíli dostupný, ale to už jsou detaily, které si každý zájemce může doladit sám. 😉

Jeden myslel na “Toyota GR Yaris: brutální widebody od Rocket Bunny

  • to je brutal 😀 ale jako pekny, povedeny… mozna az na ty plochy vrsky blatniku… to je mirne divny.

Komentáře nejsou povoleny.