Novinky

Mitsubishi Eclipse Cross: první foto faceliftu

Mitsubishi oznámilo, že v průběhu zbývající čáásti fiskálního roku 2020, jenž končí 31. března 2021, představí modernizovanou verzi crossoveru Eclipse Cross. Ten by měl přinést „radikální změnu designu přední a zadní části“, ty budou inspirovány konceptem e-Evolution z roku 2017.

Druhou zásadní novinkou bude rozšíření nabídky o plug-in hybridní verzi, odvozenou zřejmě od většího Outlanderu PHEV, detaily ale zatím nejsou k dispozici a neví se ani, na kterých trzích bude nová technika k dispozici. Ostatně ono se oficiálně ani neví, zda se Eclipse Cross bude nadále prodávat v Evropě, v září měl být podle neoficiálních informací ukončen dovoz všech SUV modelů, ale vzhledem k vlně nevole, kterou zpráva vyvolala, je možné, že Mitsubishi svůj úprk z Evropy trošku zbrzdí…

Informaci o modernizaci Eclipse Sport tři diamanty doplnily prvním teaserovým snímkem. Ten v titulce sice moc enukazuje, ale trocha photoshopu prozradila, že můžeme čekat tenčí přední světlomety a záď bez děleného zadního okna, viz úpravu dole.