Novinky

Civic Type R: personalizace od Honda Access

Modernizovaná Honda Civic Type R (MY2021) se představila v lednu, od března byla postupně uváděna na jednotlivé trhy, ale Mugen, jenž má běžně zpoždění maximálně v řádech dní, ukázal svou úpravu až v červenci. Jenže ono to nebylo „až“, ale „už“. Honda totiž CTR MY2021 uvedla na japonský trh teprve včera. A protože auto už po několika měsících nemá moc čím překvapit, Honda alespoň představila nabídku originálního příslušenství od divize Honda Access. Tak se pojďte pokochat parádními fotkami, ukazujícími, čím lze faceliftované CTR zkrášlit.

Na kapotě se objevil nasávací otvor NACA z uhlíkového kompozitu, kombinovaného s červenými polyesterovými vlákny a stejným procesem vzniklo i zadní křídlo a dekory interiéru. Černé obočí světlometů lze zaměnit za červený díl, stejně tak lze změnit barvu krytů zpětných zrcátek. Standardní kola mohou být nahrazena opravdu povedenými kovanými 20×8″ ráfky Honda Modulo MR-R02 v barvě Championship White.

K dispozici jsou dále třeba osvětlené prahové lišty, ochranné prvky misek klik, prahů, hran dveří a zadního nárazníku. Koupit se dá ale i krycí plachta na míru, přední kamera nebo dva typy navigačních systémů. Performance úpravy Honda Access nenabízí.

Jeden myslel na “Civic Type R: personalizace od Honda Access

  • ty cerveny vlakna vypadaj bozsky v tom carbonu

Komentáře nejsou povoleny.