Novinky

Nissan Navara: podoba faceliftu vyzrazena

Nissan poodkryl budoucnost modelu Navara už letos na jaře, když na teaserovém ideu ukázal siluetu nové generace společně s (mimo jiné) studií Z Proto. Od té doby bylo však ohledně nové navary ticho, až doposud… Teď se po netu toulají špionážní fotky, ukazující příď i záď nového pick-upu – a to hned ve dvou verzích.

Amatérské snímky prozrazují, že Frontier MY2021 bude mít výrazně modernější, hranatější vzhled, než doposud. Přepracovány budou světlomety, maska chladiče, nárazník i kapota, vzadu pak zadní čelo ložné plochy, svítilny a taktéž nárazník. Obzvlášť dobře bude vypadat off-road verze s matnou maskou a ochranným rámem nárazníku.

Technika zatím nebyla upřesněna, ale pro Ameriku a některé další trhy bude asi z dispozici benzinový V6 3,8 l s devítistupňovým automatem, pro ostatní země pak stávající turbodiesel 2.3 dCi s několika výkonovými verzemi a možnostní volby mezi šestistupňovým manuálem a sedmistupňovým automatem. Auto by se mělo představit ještě před koncem roku a prodej bude postupně nabíhat od jara 2021.