Novinky

Toyota C-HR GR Sport: Gazoo tuning pro Evropu

Toyota rozšiřuje nabídku crossoveru C-HR v Evropě pro modelový rok 2021 o novou verzi výbavy GR Sport. Přestože se hlavní důraz kladl na vylepšení vzhledu, nejedná se o obyčejný styling kit, pamatovalo se i na lehkou modifikaci techniky.

Samozřejmostí se pomalu stávají tmavé pakety s černými zrcátky, maskou, koly (v tomto případě 19″ s obutímContinental Premium Contact 6 o rozměru 225/45), svítilnami, světlomety a dalšími drobnostmi, které lze navíc zkombinovat s dvoubarevným lakováním karoserie v celkem devíti variantách. Interiér zkrášluje černo-šedá kombinace čalounění kůže a mikroplyše, černé piano-black dekory a červené prošívání. Součástí bohaté standardní výbavy je mimo jiné prémiový audiosystém JBL.

Ale vás určitě zajímají hlavně ty technické změny. Nečekejte žádné drama, ale přepracované tlumiče a pružiny v kombinaci s poladěným řízením určitě nezarmoutí. 😉 Přemýšlím, jestli zrovna v tomto ohledu C-HR vůbec nějaký upgrade potřebovalo, chování na silnici patří v kategorii malých crossoverů k naprosté špičce. Na jednotlivých evropských trzích se Toyota C-HR GR Sport začne objevovat už od ledna. Toyota také ukázala novou dvoubarevnou kombinaci C-HIC v podobě černo-bronzové specifikace Oxide Bronze s 18″ tmavými ráfky, viz poslední fotky v galerii. Ty půjdou do prodeje postupně už od listopadu.