Novinky

Nissan ukázal v Tokiu vývojový prototyp GT-R50!

Nissan už ve spolupráci s návrhářským studiem Italdesign začal vyrábět speciální padesátikusovou 710koňovou edici supersportu GT-R50 a mohlo by se zdát, že je téma už tím pádem trochu vyčerpané – za běžných okolností by se už jen objevilo pár testů v prominentních autočasopisech, možná nějaký ten time attack na známém okruhu a konec. Ale Nissan přišel na to, jak auto ještě trochu zpropagovat (a připomenout bohatým sběratelům a nadšencům do aut).

Nissan v době od 12. ledna do 31. března vystavuje v tokijském sídle Nissan Crossing vývojový prototyp, jenž spolu s Italdesignem používal k testům šasi na závodních okruzích a ke zkouškám funkčnosti některých karbonových komponentů GT-R50. Nissan si současně neodpustil poznámku, že většina vozů z limitky už je prodaná, což je na jednu stranu určitě potěšující, na druhou stranu to prozrazuje, proč se k tomuto marketingovému triku automobilka uchýlila – některá plánovaná auta na své majitele stále ještě čekají. Prodat padesát GT-R v ceně 990 tisíc euro prostě nebude asi nic jednoduchého… 😉

3 komentáře: „Nissan ukázal v Tokiu vývojový prototyp GT-R50!

  • No opravdu nevím co si o tom mám myslet. Líbí? Nelíbí? Technicky líbí, ten italdedign se mi ale spíše nelíbí. Nebo abych byl přesnější líbí se mi pár pěkných detailů, ale jako celek to na mě působí jako policejní auto z nějaké počítačové hry.

    • Videl jsem to zive v Zeneve, je to nadhera. Mit ty penize, tak to mam.

      • Jak říkám, několik detailů se mi moc líbí. Na živo to bude taky jiná kávička 😎

Komentáře nejsou povoleny.