Novinky

Hurtan Grand Albaycín Bespoke: MX-5 RF trochu jinak

V lednu byla představena poněkud kontroverzní (možná by se slušelo napsat spíš kuriózní) přestavba roadsteru Mazda MX-5 s označením Hurtan Grand Albaycín, nyní španělská firma z Granady pokračuje v útoku na naše estetické cítění a představuje druhý model Hurtan Grand Albaycín Bespoke. Ten pro změnu vychází z modelu Mazda MX-5 RF. Kromě tuhé skládací střechy, která může být lakována v různých odstínech, je poněkud oversized bodykit identický s předešlým hurtanem – a technika samozřejmě také. Verze Bespoke samozřejmě přebírá zvyklosti RF-ka a bude k dispozici pouze s dvoulitrovým motorem o výkonu 186 koní, s nímž se rozjede na rychlost 219 km/h.

Hurtan Grand Albaycín Bespoke by měl letos vzniknout v počtu 30 kusů, cena však zatím nebyla zveřejněna. Určitě se však máme na co těšit – pro osvěžení paměti připomínám, že původní Grand Albaycín se soft topem začíná na €59.000 s motorem 1,5 l, zatímco dvoulitr startuje na částce €82.300. Na takhle drahé auto je kvalita zveřejněných fotografií děsivá, uvidíme, kolika lidem se tohle auto nakonec opravdu zalíbí natolik, aby za něj takové sumy zaplatili…

2 komentáře: „Hurtan Grand Albaycín Bespoke: MX-5 RF trochu jinak

  • Jaká hrozná kvalita? Co se ti nelíbí na prostředí vězeňské koupelny na pozadí pisoárové stěny? Jako jo, nemusel být nahoře průhled na buzerplac a na ostatních fotkách zase mohl fotograf do hledáčku dostat i zbytek auta, případně zvolit záběr, na kterém zdůrazňuje něco jiného než svou neschopnost, ale zas človek nesmí být hned hnidopich. Doba je zlá, beztak to fotil s rouškou a mlžily se mu brýle:-)

Komentáře nejsou povoleny.