Novinky

Subaru BRZ 2022: sportovní doplňky pro JDM. Doplněno video!

Jak už jsem informoval včera v článku o kupé GR 86, automobilky Toyota a Subaru uspořádaly společnou tiskovou konferenci, kde obě značky představily své sportovní modely GR 86 a BRZ pro domácí japonský trh. Pro hachiroku to byla světová premiéra, pro model od Plejád pouze japonská. Ale to neznamená, že bychom ji měli opomíjet, i tady se najdou nějaké novinky.

Subaru BRZ totiž současně s JDM verzí představilo také sadu originálního příslušenství, z níž některé prvky nesou už rovnou loga závodního oddělení STI. Seznam doplňků zatím není konečný, ale do začátku tu jsou aerodynamické prvky karoserie, společně s dalšími zajímavými maličkostmi. Autu lze ve výkonnosti (i vzhledu) pomoci spodním bodykitem, zahrnujícím lip předního nárazníku, lišty pod prahy a spoiler zadního nárazníku. Na odtrhovou hranu střechy lze instalovat hřeben a na víko kufru buď decentní křidélko nebo rovnou pořádné žehlicí prkno 😉 – v obou případech z karbonu, takže cena bude určitě stát za to. Sáhnout bude možné také po 18palcových kovaných kolech BBS, sportovním výfuku nebo rozpěrách do motorového prostoru. Přední nárazník lze navíc doplnit dalším párem denních LED světel a ozdobné jakovýdechy za předními blatníky mohou mít výraznější černé vklady.

Doplněno o oficiální video, viz níže 😉

Subaru samozřejmě pro japonskou premiéru kupé BRZ připravilo krátký videoklip a vlastní sadu nových fotografií, z nichž jsem vybral ty nejzajímavější, respektive ty, které ukazují auto z dosud neviděných pohledů. Obojí si můžete prohlédnout v galerii níže.

Jeden myslel na “Subaru BRZ 2022: sportovní doplňky pro JDM. Doplněno video!

  • Nemůžem si to prohlídnout, dolní sada není klikatelná…

Komentáře nejsou povoleny.