Novinky

Mitsubishi L200: oficiální kempovací úpravy z Německa

Mitsubishi už v prosinci loňského roku představilo pick-up L200 s nafukovacím stanem na střeše a autu jsem samozřejmě věnoval článek. Nyní jsou k dispozici nové fotky a informace, které najdete níže, doplněné v původním článku:

Německé zastoupení Mitsubishi jako by si vůbec nedělalo těžkou hlavu z plánu automobilky odejít z evropského trhu a rozhodlo se ve spolupráci s firmou GentleTent zpestřit nabídku příslušenství pro pick-up L200, jenž díky nim lze změnit v kempovací automobil a to rovnou ve dvou různých variantách.

Základem je zahrádka nad střechou, popřípadě i nad ložnou plochou s volitelným hardtopem, na níž lze postavit dvoupatrový samonafukovací stan a připojit pergolu. Stan váží 27 kg a má zabudovaný kompresor, v případě nutnosti jej lze postavit ale i za použití ruční pumpičky. V oblasti ložné plochy má výšku až 2,1 m, disponuje pěti otevíratelnými okny a samozřejmě vstupními dveřmi. Spací část na střeše pojme matraci plnohodnotných rozměrů. Nafouknutý stan by měl odolat větru o rychlosti až 113 km/h, ale to rozhodně neznamená, že byste s ním mohli uhánět stovkou po okreskách. 😉 Složený má na výšku pouhých 18 cm.

Druhá verze s hardtopem zase může být vybavena praktickým úložným systémem – v tomto případě obsahuje mobilní kuchyni (ideální do období karantén 😉 ) s vařičem, dřezem, 12litrovou nádrží a 12V zásuvkou. V nabídce jsou ale samozřejmě i trochu běžnější doplňky, jako rollbary, přední nárazník s navijákem, světelná rampa, ochranné lemy blatníků nebo litá kola se specifickým designem.

Jeden myslel na “Mitsubishi L200: oficiální kempovací úpravy z Německa

  • O proti našemu českému Rockproof je tohle za mne větší bomba 🙂 hrozne mě štve ze nikde nemůžu dohledat jednotlivé díly úprav ke koupi ..

Komentáře nejsou povoleny.