Novinky

Mugen představil úpravu fastbacku Honda Civic 11G

Honda v červnu konečně představila podobu nové generace pětidveřového Civicu nové generace, která se však bude prodávat v Evropě až na podzim příštího roku. V Japonsku se však dočkají ještě před koncem toho letošního a jako vždy přijde brzy po spouštění prodeje možnost pořídit jej s doplňky Mugen. Japonský úpravce se zatím nepochlubil, zda pro Civic XI připraví také nějaké technické úpravy, jako jsou brzdy a podvozek, ale ukázal první fotky vozu s bodykitem.

Mugen majitelům civicu nabídne velmi povedený, decentní spodní bodykit, zahrnující přední lip, nástavce prahů, spoilery zadního nárazníku a difuzor, k nim přidává neméně decentní křidélko na víku pátých dveří, aerodynamické kryty zpětných zrcátek a černý pásek s nápisem Mugen nad maskou chladiče. K dispozici bude také specifický design kol a zadní díl výfuku s kulatými koncovkami. Podrobnosti z úpravě budou k dispozici koncem roku.

7 komentářů: „Mugen představil úpravu fastbacku Honda Civic 11G

  • nedavno jsem v nejakym thumbnailu videa na youtube videl, jak by to vypadalo jako typeR a jako ten design ma celkem potencial a dost prostor k priostreni.

    • Předpokládám, že CTR bude zase vypadat super, i když dravostí se desítce asi už nevyrovná nic. 🙂

  • Mugen je za mě čím dál, tím horší. Už od doby, kdy jsem nevěřícně koukal na tu hrůzu, co udělali CTR 9G (tehdá velká bomba v Tokiu na TASu tuším) je toho dost málo, co bych si od nich chtěl navěsit na auto a tohle vypadá jak klasický hobbymarketový tuzing z vesnice na jedničkové nebo dvojkové ochcávce. Jsem si prakticky jistý, že originál doplňky budou výrazně hezčí než tohle (tak to ostatně bylo i u toho 9G tajpára).

      • Tak to jsem zvědav. Modulo už něco ukázalo?

    • jako dlouhodobe je to upadek… Nechapu moc proc to delaj, to uz se na to muzou vykaslat. Uz leta dodavaj jen par plastu, vicko na chladic a to je secko.

      • bitkar: ceny šílené a Japonec to kupuje, tak proč by to nedělali?

Komentáře nejsou povoleny.