Novinky

Mitsubishi Outlander PHEV na oficiálních fotkách

Mitsubishi oznámilo, že světová premiéra plug-in hybridního SUV Outlander PHEV proběhne 28. října. Tehdy se snad dozvíme podrobné informace o pohonném systému. Co jiného by také Tři diamanty představovaly, když podoba auta byla právě odhalena? 😉 Překvapení ohledně vzhledu se nekoná, Outlander PHEV druhé generace vypadá úplně stejně jako normální outlandery, jediným rozdílem jsou loga verze a další víčko, zakrývající nabíjecí port, neliší se ani design kol, holt šetřit se musí… Mitsubishi Outlander PHEV tak bude nejspíš možné odlišit pouze díky černé střeše (pokud nebude černé celé auto 😀 ). Je však otázkou, jestli bude mít u plug-inu exkluzivitu nebo se časem jako novinka objeví- jako možnost volby i u standardního modelu se spalovákem.

Automobilka už dříve prozradila, že nová generace bude výkonnější a dostane větší akumulátory, jinak ale zřejmě půjde o evoluci stávající techniky. Prosakují také informace o verzi Ralliart, ale to je vcelku logické, když Mitsubishi samo oznámilo návrat tohoto sub-brandu. Ale předpokládám, že se Otlander PHEV Ralliart omezí na bodykit, nějakou tu grafiku a moždá drobné modifikace podvozku, nečekejte žádné divočiny. A když tedy vlastně není nic nového, tak alespoň zkoukněte nové fotky outlanderu, povedly se. 🙂

2 komentáře: „Mitsubishi Outlander PHEV na oficiálních fotkách

  • Toto se mi fakt líbí – jen mám obavu, že to prostě bude klasický vyjící hybrid… Že to bude výt o něco méně často díky větší baterce je fajn, ale nevím nevím. Bude to vůbec v Evropě? Jestli jo, tak bych se rád svezl.

    • To samozřejmě bude, jakmile mu dojde šťáva. Ale v Evropě nebude, takže nic. 🙁

Komentáře nejsou povoleny.