Novinky

Nissan GT-R50: první exempláře dodány zákazníkům

Projekt Nissan GT-R50 už je překvapivě vousatá záležitost. Koncept byl představen už v polovině roku 2018 a jen pár týdnů poté bylo oznámeno, že nepůjde pouze o studii, ale že se vyrobí padesátikusová série. Až o rok a půl později, koncem 2019, byla představena finální podoba auta. Pak nám čekání na nějaký další krok ukrátilo video GT-R50 z okruhu a od té doby nastalo ticho, tedy až na strohou informaci, že první zákaznická auta budou dodána koncem roku 2020. Nevěděli jsme zcela přesně, co Italdesign dělal další rok, ale konečně je tu pět dokončených vozů pro nejrychlejší nadšence, kteří zaplatili sumu 990 tisíc euro.

Nissany GT-R50 si mohou vlastníci libovolně naspecifikovat, co se týče barev exteriéru a interiéru. Jeden z pětice je inspirován barevným ztvárněním Skylinu GT-R z roku 1972, v jaké se ukázal na Tokyo Motor Show a to včetně laku Verde Kenmeri. Další dva jsou variací na design konceptu GT-R50 z Goodwoodu 2018 s barevným provedením v kombinaci barev Liquid Kinetic Gray/Energic Sigma Gold. Poslední dva kousky si přáli majitelé v barvách Argento Italdesign a Nero Caravaggio. Auta si můžete prohlédnout ve fotogalerii níže. Nezbývá, než do továrny v Moncalieri vzkázat, aby zbylých 45 aut poskládali o něco rychleji. 🙂

Jeden myslel na “Nissan GT-R50: první exempláře dodány zákazníkům

  • to modry s cervenyma kolama vypada vylozene strasne. Mam dojem, ze tohle auto bude vypadat dobre jen v nejakych sedych metalickych a cernych barvach.

Komentáře nejsou povoleny.