Novinky

T-Style Jimry: japonský tuning kombinuje dvě suzuki

Mini-SUV Suzuki Jimny je v současnosti nejprodávanějším vozem s pohonem všech kol v Japonsku a jako takový se stává i cílem častých úprav tuningových firem. Teď ale nebudeme mluvit o úpravě jimnyho, ale o tuningu, inspirovaném tímto teréňáčkem. I na JDM je Suzuki Jimny nedostatkovým zbožím s dlouhým čekacími lhůtami, tak se firma T-Style rozhodla vytvořit docela zajímavý …hybrid. Nebo crossover? No, to je jedno. 😉

Tohle auto se jmenuje Jimry a původně to je kei minivan Suzuki Every. A modifikace spočívá v kompletní změně přídě ve stylu Suzuki Jimny, přičemž jsou použity jeho originální díly – maska a nárazník, které doplňuje miniaturní custom kapota. Nevypadá to vůbec špatně. Sice trochu připomíná buldočka, ale ti jsou přece roztomilí, ne? 🙂 Aby se zvýraznil „off-roadový“ styl modifikace, může mít jimry zvýšenou světlost podvozku a ocelové nášlapy pod prahy, na výběr dva designy robustně vyhlížejících kol. Je ale možné jít i opačnou cestou a auto osadit tužšími sportovními pružinami. Jimry lze také vybavit velkou rakví pro expediční 😉 účely, kabinu totiž lze změnit ve skromnou ložnici.

T-Style nečeká, až si auta někdo objedná k přestavbě a několik dokončených vozů už nabízí k prodeji na svých webových stránkách (společně s řadou dalších povedených customů).

Jeden myslel na “T-Style Jimry: japonský tuning kombinuje dvě suzuki

  • ty kravo, to najede na kamen a prevrati se to ne

Komentáře nejsou povoleny.