Novinky

Honda: nové příslušenství a doplňky pro pejskaře

Určitě víte, že co Japonci dělají, to dělají celým srdcem a to se týká i jejich koníčků a mazlíčků. Úsloví „psí život“ tak má v Zemi vycházejícího slunce úplně jiný význam. 😉 Psí salony, hřiště, restaurace, televizní kanály a všemožné doplňky umožňují majitelům tyto nejlepší přátele člověka jinde nevídaným způsobem rozmazlovat. A to se týká i vybavení pro cestování. Nedávno jste mohli vidět, jak vypadá taková dodávka pro pejskaře od Toyoty, teď zjistíte, co má pro tuto komunitu v nabídce Honda.

Kolekce Honda Dog umožňuje přizpůsobit auto potřebám psů, ale také dát otevřeně najevo životní styl pejskařů. Začíná to třeba úpravou okolí isofixového úchytu pro snadné připnutí karabiny obojku, pak tu máme dečky na výplně dveří, omyvatelné potahy zadních sedadel, pelíšky upevněné mezi opěradla předních a zadních sedadel, ale i přepravní boxy pro přední a zadní sedadla.

Velká pozornost se ale věnuje i imagi chovatelů. Na karoserii nebo části interiéru si můžete nalepit samolepky s motivem tlapky nebo si pořídit klíč se stejným emblémem, ještě vyšší level pak představuje náhrada „háčka“ tlapkami na středových krytkách kol a pořídit si lze dokonce speciální voliče převodovky.