Novinky

Daihatsu: sympatické koncepty z TAS 2022

Teď jsme měli od tokijského autosalonu pár dní pauzu kvůli aktuálnějším novinkám, ale ještě nám pár zajímavostí zbývá. Teď se podíváme na kolekci studií Daihatsu, značky, která má v rámci koncernu Toyota na starosti malé automobily a samozřejmě také minivozy kei. Nejzajímavějším konceptem pro letošní TAS 2022 je určitě Atrai Deck Van Camper Version. Daihatsu skutečně v Japonsku prodává kempovací verzi krabičky Atrai, takže modifikace pick-up verze Deck Van není zase tak šokující, 😉 škoda jen, že nejsou k dispozici fotografie prostorového řešení interiéru. Auto má nad celou střechou zahrádku se stanem a světelnou rampou, přední nárazník v off-roadovém stylu, polepy karoserie a speciální design kol.

Druhým exponátem je opět mikrovan Atrai, tentokráte ve „street-tuningové“ variantě Atrai Premium Version se sníženým podvozkem, změněnou maskou chladiče, černou maskou chladiče, výrazným designem kol a černou rozšířenou střechou.

Společnost jim bude dělat dvojice konceptů crossoveru Rocky (dvojče Toyoty Raize). Daihatsu Rocky Crossfield Version má zvýšený podvozek, zahrádku na střeše, off-roadové obutí, černou masku chladiče, zrcátka, kliky a střechu a spodní bodykit v off-roadovém stylu. Rocky Premium Version má podvozek naopak snížený, k němu spodní část karoserie, střechu, zrcátka a domečky mlhovek v modré barvě. K tomu ještě speciální design kol, tmavá okna a modrá loga výrobce. Já vím, pamatujeme od Daihatsu už lepší autosalony, ale špatné to určitě není. 😉

Jeden myslel na “Daihatsu: sympatické koncepty z TAS 2022

  • jesis to je roztomilyyyyy 😀

Komentáře nejsou povoleny.