Novinky

Toyota Land Cruiser: japonský styling kit od M´z Speed

Před pár dny Toyota přiznala, že v Japonsku mohou čekat zákazníci na některé verze nového Land Cruiseru 300 už ne jeden, ale až čtyři(!) roky a na své domovské stránce se proto zákazníkům omlouvá. Ti zájemci, kteří už auto doma mají nebo na ně brzy přijde řada, ale už mohou přemýšlet, jestli nemají investovat do nějaké individualizace. Úpravce M´z Speed představil na TAS 2022 svůj optický tuning pro LC 300 s označením xclusive Zeus LUV Line.

Land Cruiser dostal novou masku bez loga automobilky, nástavec předního nárazníku s dalšími otvory a imitací ochrany spodku motoru, přídavná denní LED, sloužící i jako směrovky. Blatníky dostaly nástavce v barvě karoserie s výdechy, zvýrazněné prahy, decentní křidélko pod zadním oknem a nástavec zadního nárazníku s imitací difuzoru a dvěma páry koncovek výfuku. K tomu přidává černou horní část karoserie, zrcátka, kapotu a páté dveře. Nesmí chybět nový design kol.

Samotný bodykit stojí 330 tisíc jenů (66 tisíc korun) bez laku a montáže, v lakované verzi 474 100 jenů (95 000 Kč) a za kola a výfuk se připlácí extra.