Novinky

Honda CR-V 2023: první teaserové fotografie

U Hondy je v posledních týdnech a měsících překvapivě živo. Nejen že nás průběžně napíná s novým CTR, ale připravuje i ofenzivu crossoverů. Kromě elektrického HR-V se před pár dny ukázalo úplně nové ZR-V a chystá se i generační obměna u klíčového modelu CR-V. Céervéčko už jsme viděli na špionážních fotkách a na patentových nákresech, takže to nevypadalo na velké překvapení. Jenže Honda teď uvolnila teaserové fotky nové generace pro americký trh a najednou se ukazuje, že přece jen může překvapit.

Americká verze se totiž od té patentové (ale i od špionážních fotek čínské varianty) poměrně výrazně liší, minimálně pokud jde o příď auta, ta vypadá oproti špionážním fotkám tak desetkrát lépe, což jen potvrzuje známý fakt, že špionáž může každé novince jen uškodit a není tedy divu, že se automobilky snaží novinky utajit. To, co je vidět na oficiálních fotkách, vypadá opravdu dobře, včetně zajímavé optiky zadních svítilen, ta je identická s čínskou verzí. Jediné, co v tuto chvíli nevíme, je, jestli do Evropy zamíří americká nebo čínská varianta, která bude tentokrát asi trochu méně povedená.

Honda samotná o novém CR-V zatím nic neprozradila. Slibuje „drsný a sofistikovaný design“, lepší variabilitu a vyspělejší hybrid pro sportovnější svezení. Více bude ukázáno v létě.

4 komentáře: „Honda CR-V 2023: první teaserové fotografie

  • to by slo… neni to takova nuda jako jazz a hrv. Jsem rad, ze od toho ustupujou.

    • HR-V a nuda? Asi tě proplesknu. 😀

      • uz jsem to videl i nazivo a klidne dam bitku za to, ze je to nuda. Jaksi moderni a uhlazeny, ale nuda ;p

  • Jsem na to fakt zvědav, protože to nevypadá vůbec špatně a je to úplně jinde než ta obluda ZR-V. Uvidíme, až to ukážou.

Komentáře nejsou povoleny.