Novinky

Lexus IS Appearance Pack: speciální edice po F Sport

Letí to. Řekli byste, že se nová generace sedanu Lexus IS představila už před více, než dvěma lety? A v Americe si nevede špatně, vloni skončil v segmentu prémiových malých sedanů na pátém místě (za BMW 3, Mercedesem C, Acurou TLX a BMW 4. Pro modelový rok 2023 si IS připravil menší osvěžení nabídky v podobě limitky Appearance Pack, která je dostupná pro model IS 350 a IS 500. Výchozí verzí je IS F Sport Premium v obou motorizacích, jsou však mezi nimi určité rozdíly.

Lexus IS 500 F Sport dostal speciální lak karoserie Molten Pearl v kombinaci s matnými černými kovanými 19″ koly BBS, černým interiérem NuLuxe a nějakými těmi drobnostmi, jako jsou koberečky nebo klíčenka. Tato verze vznikne v počtu pouhých 150 kusů. Lexus IS 350 F Sport dostal lak Incognito v kombinaci s černou kapotou, střechou a křidélkem na víku kufru, v tomto případě jsou požitá tmavá 19″ kola Enkei. Třistapadesátka bude omezena počtem 480 exemplářů. Modely Lexus IS Appearance Pack budou k mání s pohonem zadních nebo všech čtyř kol, zadokolka má samosvor. Edice půjdou do prodeje ještě před koncem letošního roku.

2 komentáře: „Lexus IS Appearance Pack: speciální edice po F Sport

  • Zajímavé. Nelíbí se mi ani jedno, ale počítám, že ta oranžová má za cíl udělat reklamu IS jako takovému a nečeká se, že si to někdo koupí (když ani mnohem avantgardnějších RC-F v oranžové moc není).

    Co se mi ale líbí je IS500, bohužel cena je hodně vysoká i v USA (od 62k USD, po naklikání v konfigurátoru 70k) a to znamená, že vč. dovozu to bude tak za 2.5M. A mít ty peníze, tak jezdím pochopitelně lehce jetým LC kabrio…

    • To 350 je podle mě vyloženě nehezké, ale oranžovou myslím prodají. 🙂

Komentáře nejsou povoleny.