Novinky

TLX Type S PMC Edition: Acura přijímá objednávky

Acura v létě potěšila své příznivce informací, že sportovní sedan TLX Type S také dostane ručně vyráběnou verzi PMC, montovanou personálem továrny Performance Manufacturing Center, která kompletuje supersport NSX Type S. Verze PMC Edition s počtem, omezeným na 300 kusů, bude navíc vůbec poprvé k dispozici ve více barvách.

Acuru TLX Type S PMC Edition lze ode dneška objednávat a to ve třech vlnách. Aktuálně je k dispozici 100 exemplářů v barvě Curva Red, od 9. listopadu půjde do prodeje stovka aut v bílém laku 130R a od 8. prosince poslední stovka v odstínu Long Beach Blue. Všechna auta mají černou střechu, zrcátka, kliky dveří a anténu, plus koncovky výfuku a emblémy modelu v tmavém chromu. Kromě toho Type S dostanou karbonové doplňky – křidélko na víku kufru, difuzor zadního nárazníku a prahové lišty. Dvacetipalcová kola s měděnou povrchovou úpravou a designem ve stylu NSX jsou posledním dílem skládačky. V černém interiéru kontrastuje červené prošívání a karbonové dekory, alternativou je černo-bílá verze s modrým šitím.

Přestože lze auta z PMC Edice již objednávat, Acura je stále tajemná, co se týče ceny. Asi to u takhle exkluzivních aut patří k bontonu, 😉 nicméně zájemci se mají připravit na cenovku v intervalu 60-65 tisíc dolarů, bude tedy zhruba o 6-10 tisíc dolarů dražší, než výchozí TLX Type S.

6 komentářů: „TLX Type S PMC Edition: Acura přijímá objednávky

  • Nádhera… žít v USA, tak beru to červené 🙂

    • Já bych šel asi do modré… 🙂

  • Tak já bych teda Curva rád tu bílou nebo modrou, takže vyčkávám:-)

      • Mimochodem, ta modrá je stejná, jako měl poface 10G tajpár? Vypadá to taky tak pastelově.

        • nn, to je barva NSX, všechna PMC mají její „premium“ laky. Ta pro CTR je určitě světlejší

Komentáře nejsou povoleny.