Novinky

Toyota Auris Sedan: takhle by mohl vypadat

Nová generace pětidveřové Toyoty Auris už je na světě a to samozřejmě vyvolalo řadu spekulací, jak se nový design přenese na čtyřdveřový model, tedy sedan Corolla, respektive Auris 4D. Kompaktní sedan na nové platformě TNGA už se testuje, ale zatím jsou k vidění pouze důkladně kamuflované prototypy, které o podobě nového modelu moc neříkají. Tento render (neznámého původu) ukazuje jednu (mnoha) možností, jak by sedan mohl vypadat.

Nový kompaktní sedan my mohl hrát v produktovém plánu Toyoty dost významnou roli, objevily se totiž (už zase) informace, že by měl skončit evropský sedan Avensis (i odvozené kombi) a částečně by jej měl v roce 2019, nejpozději zkraje roku 2020 nahradit právě sedan (a kombi) na bázi aurisu. To by mohlo znamenat, že nová corolla nebo Auris 4D už nebude chudším příbuzným aurisu, ale naopak jeho o něco luxusnější alternativou.

 

2 komentáře: „Toyota Auris Sedan: takhle by mohl vypadat

  • Auris mi trochu připomíná éru škaredých amerických civiců , divný auto, které bych normálně od Toyoty čekal. Toyota je pořád taková bezpohlavní a divná. Technický jsou ta auta good, ovšem design hrůza. Lexus to je jiná písnička ???

  • delaj z Aurise zase Corolu? 😀

Komentáře nejsou povoleny.