Novinky

Nissan na TAS 2019: Juke jako rolba a ti další

Nissan samozřejmě také nebude chybět na nadcházející výstavě Tokyo Auto Salon a nyní ukázal, čím se ve své expozici pochlubí. Bohužel dostupné informace o exponátech jsou zatím nejhorší ze všech značek a je otázkou, jestli to automobilka ještě napraví. Ale co se dá dělat, pojďme se podívat alespoň na to málo.

Nejšílenějším konceptem bude Juke Adventure Concept neboli Juke s brutálně vytaženými blatníky, dvoubarevným lakováním karoserie, zelenými doplňky, polepy, zahrádkou a ochrannými mřížkami předních světlometů. A …pásy namísto kol. Před nadcházející lyžařskou sezonou by se hodilo, ale asi ne do českých hor. 😉

Nissan se dále pochlubil konceptem X-Trail Naomi Osaka, věnované japonsko-haitské granslamové vítězce. Matně černé auto se zlatou grafikou, tmavými koly a spodním bodykitem vypadá dobře a vedle speciální edice Nissanu GT-R, věnované stejné tenistce, se určitě stydět nemusí.

Ostatní exponáty bohužel Nissan odbyl pouze společným letákem, z něj však vidíme, že k vidění bude čtveřice upravených aut od tuningové firmy Autech, tři exponáty Nismo a několik závodních speciálů včetně těch elektrických.