Novinky

Ralliart připravuje koncept ostrého Mitsubishi Outlander

Sportovní divize automobilky Mitsubishi se oficiálně vrátila minulý měsíc, když Ralliart představil balíčky příslušenství pro modely L200 a Pajero Sport, ale objevily se i spekulace, že by se Ralliart rád uvedl něčím ambicióznějším a pracuje údajně na sportovní verzi modelu Outlander. Verze Evolution je asi příliš divoká teorie, ale přiostřený model Outlander Ralliart by nemusel být úplně nereálný.

A teď Mitsubishi zveřejnilo první teaserový snímek modelu Ralliart Concept, postavený právě na bázi outlanderu. Znamená to snad potvrzení výše zmíněné zprávy? Předznamená studie Ralliart chystaný sportovní model? Nebo Mitsubishi jen sonduje případný zájem? Či snad auto jen ukáže možnosti individualizace a některé doplňky zanedlouho rozšíří kolekci příslušenství? Možná to bylo ale přesně naopak – někdo mimo automobilku se dověděl o připravovaném (vcelku nevinném) konceptu a z komára byl rázem velbloud.

Mitsubishi k teaseru zatím říká pouze to, že „vyjadřuje vizi společnosti pro nový Ralliart“ a „“spojuje engineering Mitsubishi Motors s vášní pro řemeslnou zručnost a přináší prémiový pocit“. Tak se můžeme začít těšit na auto samotné, to bude představeno v lednu 2022 na Tokyo Auto Salon a nechme se překvapit, jak to s ním nakonec dopadne.