Novinky

Mitsubishi Eclipse Cross dostalo novou top verzi Black Edition

Kompaktní crossover Mitsubishi Eclipse rozšiřuje nabídku na japonském trhu o novou verzi Black Edition, která nyní představuje to nejluxusnější provedení, jaké je k dispozici. Jak označení napovídá, téměř vše, co šlo, je laděné do černa. Na přídi sice zůstal chrom masky Dynamic Shield, ale imitace přední a zadní spodní ochrany motoru, střešní ližiny a zrcátka jsou černé, stejně jako kola se speciálním designem. Interiér dostal černý strop a dekory palubní desky jsou tvořeny kombinací černého lesklého piano plastu s tmavě stříbrným matem. Tmavý tón mají i pedály.

Mitsubishi Eclipse Cross Black Edition lze mít s pohonem předních nebo všech kol s inteligentním systémem S-AWC a to jak s přeplňovanou patnáctistovkou , tak s plug-in hybridem s atmosférickou dva-čtyřkou. A právě tato varianta se čtyřkolkou je aktuálně nejdražší na JDM, v přepočtu za necelých 800 tisíc korun.

Kromě Black Edition přidává Mitsubishi do celé řady Eclipse Cross v rámci modelového roku 2023 elektricky ovládané páté dveře, vyhřívaná zadní sedadla, USB porty na zadních sedadlech a benzinové verze dostaly kompletní balíček asistentů My Pilot ADAS, jenž měly doposud pouze plug-in hybridní verze.