Novinky

Mitsubishi Pajero Sport: novinky pro MY2023

Mitsubishi oznámilo novinky pro rámové SUV Pajero Sport, postavené na technice pick-upu L200. Standardem je monitoring tlaku v pneumatikách, nový lak Impulse Blue a pro verze GSR černá 18″ kola, tmavý branding na karoserii a podklad světlometů. Černá je také maska, střecha včetně ližin a spoiler. Přibyla také spousta standardně nebo za příplatek dodávaných bezpečnostních a asistenčních systémů, jako třeba systém jízdní stability včetně jízdy s přívěsem, kontrolu trakce nebo nouzové brzdění.

Přibyly také tři nové pakety příslušenství. Signature Pack přidává černé nástavce blatníků, podsvícené prahové lišty a stříbrné doplňky nárazníků. Signature Plus k tomu přidává mimo jiné ocelový rám předního nárazníku se světelnou rampou a tažné zařízení. Expedition Pack zase nabízí mimo jiné černý nebo stříbrný emblém na krytu motoru, zahrádku Rola Titan MK2, střešní ližiny, osvětlené lišty, šnorchl a tažné zařízení.

K pohonu Pajera Sport MY2023 slouží klasický turbodiesel 2,4 l s výkonem 181 k při 3500 otáčkách a točivým momentem 430 Nm při 2500/min. Poháněna jsou přes osmistupňovou automatickou převodovku buď zadní nebo všechna čtyři kola.