Novinky

Honda Motocompacto jde do prodeje

Honda včera oficiálně zahájila prodej elektrokoloběžky Motocompacto, která byla představena v září. Přibližovadlo, které lze složit do kufru o rozměru 74 x 54 x 9,4 cm je inspirováno benzinovým Motocompo z počátku 80 let. Jak bylo slíbeno, stojí 995 dolarů (plus nějaké to dopravné) a objednávat jej lze výhradně prostřednictvím specializované stránky. Honda koloběžku následně dodá k vybranému americkému dealerovi vozů Honda nebo i Acura. Podrobnosti o Hondě Motocompacto najdete v původním článku.

Honda s motocompactem jasně cílí na mladé zákazníky a vidí jej jako ideální vozítko pro univerzitní kampusy nebo na krátké přesuny po městě, kde by měl stačit udávaný dojezd 19 km a na maximální rychlost 24 km/h se dostane za 7 sekund plné akcelerace. 😀 Dodává se s nabíječkou, obalem a pořídit k ní lze i značkovou přilbu, rukavice, batoh nebo mikinu, přičemž další merch bude k dispozici časem. Koloběžka je naprosto nezpochybnitelně cool, tak snad si jí mládež oblíbí.

3 komentáře: „Honda Motocompacto jde do prodeje

  • Od začátku měla být verze Type R s červenými doplňky a rychlostí zvýšenou na 25 km-h při zrychlení za 5 rovných 🙂

      • Now we’re talking! 😀 Já to úplně vidím, to má možnosti individualizace úplně nekonečné – karbonový zadní blatníček na obyč model, řídítka z karbonu, pro holky růžová kolečka… Jestli se to chytne, tak bude alibaba plná „genuine accessories“ za pár šlupek 😀

Komentáře nejsou povoleny.