Novinky

Nissan Patrol: facelift pro MY2020

Nissan už v průběhu října 2019 uvede na trzích Blízkého východu modernizovanou verzi SUV modelu Patrol modelového roku 2020. Auto je dalším v řadě, které dostává korporátní V-Motion masku chladiče, společně s novým designem předních světlometů s bumerangovými denními LED. Nový design mají též zadní svítilny, spojené chromovou lamelou. Patrol se také stává prvním nissanem se sekvenčními směrovými světly.

Co se kabiny týče, ta má na středovém panelu pro jistotu hned dva displeje, infotainment kompatibilní s Android Auto a Apple CarPlay, nové obšití volantu a kožené čalounění s bohatým károvaným prošíváním. Tolik renaultů na jednom místě, to se hned tak nevidí. 😀 Nissan také vylepšil ventilační systém pro rychlejší chlazení kabiny v teplých oblastech.

Základní motorizací zůstává benzinový V6 4.0 s výkonem 279 koní a točivým momentem 394 Nm, alternativou pro majitele ropných polí (nebo alespoň čerpací stanice 😉 ) je V8 5,6 l s parametry 406 k a 560 Nm. Verze s osmiválcem disponují systémy Hydraulic Body Motion Control a All-Mode 4×4 s možností volby různých režimů.

Jeden myslel na “Nissan Patrol: facelift pro MY2020

  • to je ale osklivy… ale ty motorizace jsou sympaticky a technika v tom bude jiste celkove dobra.

Komentáře nejsou povoleny.