Novinky

Honda Fit RS: stylingová úprava Jazzu od Mugenu

Mugen sice vloni získal jezdecký titul v japonském šampionátu Super Formula, ale jinak své aktivity v poslední době dost fláká. Vloni byl v Super GT předposlední, letos je zatím třetí od konce a do konce zbývá jeden závod. Žádná sláva to navíc není ani na poli tuningu produkčních hond, za poslední dva roky představil jen čtyři úpravy, o jejich často omezeném rozsahu nemluvě. Každopádně po více než roce tu nyní máme konečně novinku – Mugen vzápětí po představení modernizovaného modelu Fit/Jazz a nové sportovnější verze RS ukázal jejich stylingovou úpravu.

Fit RS dostal červený spoiler předního nárazníku a boční lipy v barvě, nástavce prahů, červenou ozdobnou lištu zadního nárazníku, difuzor, lištu masky chladiče, karbonová lišta patří mezi zadní svítilny, ze stejného materiálu jsou i kryty zrcátek. Komplet doplňují 17″ kola a polepy karoserie. Plus samozřejmě drobnosti jako je sportovní vložka sání, olejové aditivum, olej, filtr, olejové víčko, brzdová kapalina, ale i spoustu interiérových ozdob, koberečky a loga.

Standardní verze Jazzu má vlastní lip a spoiler předního nárazníku, polep nad masku chladiče, nástavce prahů, zadní difuzor a pěkné střešní křídlo. Ostatní doplňky jsou stejné.