Novinky

Infiniti Q Inspiration: první foto luxusního sedanu

Infiniti na detroitském autosalonu představí koncept Q Inspiration, jehož první fotky nyní zveřejnila. Studie by měla být důležitá hned ze dvou důvodů – v první řadě má ukázat, jakým směrem se vydá design luxusní divize Nissanu v dalších letech a ve druhé naznačuje, jak bude vypadat nová generace prestižního sedanu Q70. Ze snímků to zatím vypadá, že jde Infiniti trochu proti proudu, kapota se zdá kratší a zvětšila se prosklená plocha, ale s konečným soudem počkáme na kompletní sadu fotek, která bude k dispozici už pozítří.

Z konceptu Q Inspiration mám zatím dobrý pocit, aktuální styling Infiniti se mi totiž moc nezamlouvá, s výjimkou Q50, samozřejmě 😉 a tohle vypadá o poznání lépe. Potěšilo i nové pojetí masky chladiče a řada ostrých hran na jinak spíše oblé karoserii.

2 komentáře: „Infiniti Q Inspiration: první foto luxusního sedanu

  • Japonci jedou. Po Lexu LF-1 Limitless další fantastický koncept – nejsem nadšený z předku, to vypadá jak bitevník z hvězdných válek a moc aerodynamicky to nepůsobí, ale celkové linie jsou super a hlavně, zadek, to kdyby takto jezdilo, tak je to rázem zdaleka nejlepší interpretace 4D kupé, jaká kdy vyjela. Jsem zvědav, kam se to posune.

    PS: nemyslel jsi náhodou Q60? Mě se teda Q50 líbí moc už od začátku, ale Q60 je podlě mě ještě o kus lepší a velká škoda, že to Infi v ČR zabalilo dřív, než sem tohle kupátko dojelo

  • Oproti LF-1 Limitless je ten předek decentka. 😀 Japonci do toho opravdu šlapou, uvidíme, jak to zhmotní do série. 😉

Komentáře nejsou povoleny.