Novinky

SEMA 2018: Toyota Corolla a tuning. Bude jí slušet

Toyota dala u nejnovější generace kompaktu Corolla konečně sbohem nudnému a nenápadnému designu a na aftermarketovou výstavu SEMA v Las Vegas přivezla celý zástup upravených exemplářů, které poslouží budoucím majitelům auta, ale samozřejmě i různým tuningovým firmám, jako inspirace pro individualizaci corolly. Nejpůsobivější je asi červené auto od Super Street s karbonovými doplňky, koly Volk Racing a brzdami Wilwood, sportovním podvozkem, výfukem, závodními sedadly, ale také (blíže nespecifikovanou) úpravou motoru.

SoCal Kustomz’s se specializuje spíše na americká muscle cars a jako by to bylo na úpravě poznat – s výjimkou červeno-oranžové fólie ve stylu Fast & Furious jsou vnější změny minimální, za povšimnutí stojí snad jen kola Motegi MR138. To podstatné se ukrývá pod kapotou – motor má vstřikování nitra a custom výfuk.

Muscle Tuner Automotive vzdává se svým autem prý šest modelu AE86 a to nejen černými prahy, ale také celým bodykitem. Také v tomto případě je pod kapotou nitro a odpovídajícím způsobem průchozí výfuk. Úpravce Hoonigan zase přetvořil corollu ve stylu rallyových speciálů z devadesátých let, které evokují zejména kola Fifteen52 Integrale. jen tak mimochodem auto může být díky instalaci příslušných držáků využito i pro filmování.

Na SEMA samozřejmě nesmí chybět ani klon driftovacího speciálu Papadakis Racing, s nímž jezdí Fredric Aasbo. Turbomotor 2,7 l v něm disponuje výkonem 861 koní a ty jdou samozřejmě na zadní kola.

2 komentáře: „SEMA 2018: Toyota Corolla a tuning. Bude jí slušet

  • OK, TE37 tomu slušej 🙂 Tak snad nepodělaj rozměr 😀

    • Cožeto? 😀 Myslíš ty volky?

Komentáře nejsou povoleny.