Novinky

Nissan přišel o dalšího klíčového manažera!

V souvislosti s probíhajícím skandálem kolem Carlose Ghosna a jeho údajnými daňovými úniky a tunelováním japonské automobilky rezignoval na svou funkci první muž Nissanu v USA Jose Munoz. Ten vedl společnost od roku 2014 a za doby jeho vlády došlo k významnému posílení pozice Nissanu na americkém trhu.

Munoz byl považován za blízkého přítele Ghosna a nejvážnějším kandidátem na druhou nejvyšší funkci v Nissanu – křeslo generálního ředitele po Hiroto Saikawovi. Rezignace přišla po dovolené, kterou si Munoz na přelomu roku vzal a manažer neuvedl žádné konkrétní důvody, pouze se vyjádřil v tom smyslu, že o tom už nějakou dobu přemýšlel a že bude i nadále pomáhat Nissanu s vyšetřováním.

Není tedy vyloučeno, že i on se do něčeho nekalého v rámci Nissanu namočil, je však stejně dobře možné, že naopak nechce mít s děním uvnitř značky už nic společného.

3 komentáře: „Nissan přišel o dalšího klíčového manažera!

  • Pri prvom pohľade na titulný obrázok Nissanu som videl Ford F150. Náhoda alebo zámer Nissanu. Vsádzam na to druhé!

    • Všichni by chtěli prodávat jako Ford F-150 😀 , ale je to jen koncept. Titan přece jen jako F-150 nevypadá.

      • Písal som o prvom dojme pri pohľade na tú fotku. Je jasné, že Nissan sa líši, dokonca sa mi páči viac ako F150. Ale snaha podobať sa F150-ke sa neda odoprieť.

Komentáře nejsou povoleny.