Novinky

Honda Grace Black Style: City v černé

Vzpomínáte ještě na Hondu City? Skalní se teď asi při vzpomínce na strašidelný sedan orosí, důchodci z vyšších příjmových skupin zamáčknou slzu a já si vzpomenu na jeho druhou, o světelné roky lepší generaci, která se ale v evropské nabídce moc dlouho neohřála. Ale v jiných zemích sedan na bázi modelu Jazz žije dál. Mimo jiné i v Japonsku, kde se prodává pod označením Grace a jeho aktuální design, odvozený od současné verze jazzu, má daleko do poněkud disproporčních předešlých dvou.

Honda nyní model Grace, jenž se na JDM prodává výhradně s hybridním systémem pohonu 1.5 i-DCD, doplnila o speciální edici Black Style. Auta, laděná do černa, jsou v poslední době populární a grace by z tohoto trendu také rádo těžilo. Jak už to u černých edic bývá, nejsou vždy černá. Honda Grace dostala exkluzivní kovový lak Super Platinum Grey (lze ale zvolit i bílý, stříbrný, černý a modrý) a tmavé jsou pouze doplňky – chromová maska chladiče, lišty v zadní části auta a kliky dveří.

Auto má dále tmavou optiku předních světlometů a zadních směrovek a speciální černo-stříbrná kola o velikosti 15 palců. Černě čalouněný interiér je šitý šedou kontrastní nití.

3 komentáře: „Honda Grace Black Style: City v černé

  • Sedačky vypadají moc dobře, co by za ně současný Civic dal! Jinak nic moc. Trošku mi to připomíná Civica 9g. Nic extra, ale pro Indii je to super.

    • Vždyť to vypadá skoro jako Fabie. 😀
      Sedadla vypadají dobře, ale to ještě bohužel neznamená, že dobrá budou. Ale určitě působí na pohled lépe, než v Civicu.

  • Na Fábii mi nesahej! 😉

Komentáře nejsou povoleny.