Novinky

Wald Black Bison Phantom: japonský tuning pro Rolls-Royce

Japonská automobilová scéna, to jsou i tuningové firmy, které se ani zdaleka neomezují jen na domácí značky. Podívejme se teď na úpravu ze série Sports Line Black Bison, kterou navrhla firma Wald International pro superluxusní sedan Rolls-Royce Phantom.

Wald patří k těm extrémističtějším úpravcům, proto překvapí decentní ladění celého paketu. svůj vliv na to má samozřejmě fakt, že tohle auto kupují konzervativnější zákazníci, ale na druhou stranu se tohle dá říci o řadě dalších drahých aut a Waldu to většinou ruce moc nesvazuje. 😉

Phantom dostal místo klasických chromových prvků kolem oken a na masce chladiče matný černý lak, použitý i na karoserii, ale chromu se úplně nevzdal, objevuje se na lipu předního nárazníku, přední a zadní části prahů, a na liště mezi výpletem spodní části zadního nárazníku, kousek nad třetím brzdovým světlem.

Přední nárazník dostal tvarově poněkud komplikované boční ventilační otvory, ty jsou ale patrně jediným vyloženě kontroverzním prvkem úpravy. Wald odolal pokušení postavit auto na matná černá kola a místo nich použil klasická stříbrná, konkrétně kovaná Wald I13-F Forged o rozměru 24 palců. Přední světlomety i zadní svítilny ale už zase zatmavené jsou, černá je dokonce i soška Spirit of Ecstasy na chladiči. Po technické stránce zůstává phantom identický s tovární specifikací.

2 komentáře: „Wald Black Bison Phantom: japonský tuning pro Rolls-Royce

  • takovej batmobile 😀 to bych fakt netunil takovyhle auto…

    • Je to pro bláznivé Japonce. 😀 Já bych to úplně neodmítal, jen bych si nedal chrom na spodní bodykit, vypadá to …divně. 😀

Komentáře nejsou povoleny.