Novinky

Subaru Impreza 2020: facelift představen v Japonsku

Plejády připravily pro imprezu modelového roku 2020 sympaticky provedenou modernizaci. Auto nyní působí nižším a širším dojmem, což je zásluha štíhlejší masky chladiče a novým kapsám v bocích nárazníku, navazujících na středový nasávací otvor.

Na posádku čeká zmodernizovaný infotainment, přepracovaný středový panel a hodnotněji působící dekory. Všechny japonské modely přichází s řidičovým sedadlem (a zrcátky) s pamětí a asistenčním systémem Eyesight Touring Assist. Subaru také zmiňuje „zlepšenou kvalitu řízení“, aniž by to však přesněji specifikovala, ale zřejmě došlo ke změnám pružin a tlumičů, popřípadě naladění posilovače řízení. Dost možná k obojímu. 😉

Impreza se v Japonsku i nadále nabízí s atmosférickými boxery 1,6 l (115 k, 148 Nm) a 2,0 l (154 k, 196 Nm), zkombinovanými s převodovkou CVT. Je samozřejmé, že se provedené změny (nebo přinejmenším většina nich) budou týkat i evropské verze. Ta by mohla být představena už v září ve Frankfurtu a start prodeje by se tím pádem určitě stihl ještě před koncem roku.

2 komentáře: „Subaru Impreza 2020: facelift představen v Japonsku

  • proc to vypada jako Opel?

  • Kdysi slovo IMPREZA v motorsportu a vubec neco znamenalo, jak ted nato koukam, tak…. hodne smutny.

Komentáře nejsou povoleny.