Novinky

Liberty Walk Silhouette Works GT 35GT-RR: bodykit dražší, než ojeté GT-R!

Japonský specialista na optický tuning Liberty Walk vytvořil úpravu pro Nissan GT-R a jak už je u této značky zvykem, nedržel se při zdi. 😉 Sada zahrnuje widebody kit pro přední i zadní blatníky, masivní nástavce prahů, nové nárazníky s lipem, respektive difuzorem, kapotu a obří křídlo na zádi ve dvou variantách. Dále lze sáhnout po velkých límcových kolech v BBS stylu a vzduchovém podvozku se stavitelnou výškou.

Set lze aplikovat na všechny varianty GT-R, největší smysl ale bude mít na novém autě, protože cena úpravy je …závratná. Pokud zákazník zvolí materiál Dry Carbon, zaplatí v závislosti za zvoleném křídle $70,200 až $73,570 (cca 1,7 milionu korun), což je více, než za kolik se dá koupit ojeté GT-R.

V nabídce jsou ale i levnější alternativy, kombinující karbon s FRP a CFRP, pohybující se od 55 do 43 tisíc dolarů nebo ekonomickou volbu v podobě FRP verze za 34 tisíc dolarů. Ani to není žádná láce, zvlášť když je záhodno k tomu připočítat ještě vzduchový podvozek za 8000 dolarů. Jiné technické úpravy Liberty Walk nenabízí. Tak jestli se vám o Vánocích přikutálely nějaké korunky, můžete je poslat dál. 😉

3 komentáře: „Liberty Walk Silhouette Works GT 35GT-RR: bodykit dražší, než ojeté GT-R!

  • ma to evropskou homologaci? Bych chtel videt policajty, kdyby me videli jet v takovym aute s takovou kosou na zadi 😀

    • Nemá to žádnou homologaci, protože v USA ani Japonsku není nic takového potřeba. A český policajt nepozná na jaký auto kouká, takže neví co je série a co ne.

      • no ta cepel kosy vzadu by homologovat ani nesla prave… o to jde. Takovy kridlo nelze v provozu mit ani na seriovym aute.

Komentáře nejsou povoleny.