Novinky

Nissan X-Trail 2021: unikly oficiální fotografie!

Koncem března došlo k vyzrazení oficiálních patentových nákresů nové generace Nissanu X-Trail (v Americe prodávaný jako Rogue) a na jejich základě ruský web kolesa vytvořil rendery, které měly být už velmi realistické. A to se teď opravdu potvrdilo! Nissanu utekly další fotografie, tentokrát už skutečného auta.

Jedná se nejspíš o printscreeny z oficiálního videa a ukazují, že se ruský grafik netrefil pouze u tvaru kapoty a tvaru spodní části předního nárazníku s lipem, který je výraznější. Více rozdílů už je na zádi. Ta virtuální je povedenější, skutečné auto má kratší a vyšší svítilny a členitější páté dveře spolu s off-roadově působícím nárazníkem.

Hodně nahoru šel interiér auta – na fotkách je samozřejmě nějaká top verze, ale je potěšující, že se nešetřilo prošíváním, naopak se to nepřehánělo s chromem, potěší dvoubarevná kombinace palubní desky a vlastně i její samotný design. Displej infotainmentu je, podobně jako u Wave u elektromobilu Ariya ve výšce kapličky, respektive dokonce ještě kousek nad ní a měl by tedy být přehledný a dobře ovladatelný. Myslím, že se na X-Trail 2021 můžeme oprávněně těšit. 😉