Novinky

Závodnice Renee Gracie ukončila kariéru. Teď dělá do porna

Pětadvacetiletou slečnu Renee Gracie asi neznáte, což je dozajista škoda. 😉 Je to taková australská Danica Patrick, jedná se o první ženu, která jako první absolvovala celou sezonu (tedy přesněji řečeno sedm sezon) v australské závodní sérii V8 Supercars. Ale už není. Rozhodla se ukončit kariéru a dělat něco trošku 😀 jiného.

Teď prodává své nahé fotky a videa na internetu a podle svých slov je spokojená jako nikdy předtím. „Je to ta nejlepší věc, jakou jsem v životě dělala“, svěřila se v rozhovoru pro Daily Telegraph. Důvod?

Nová práce jí zajistila finanční příjem, o němž se jí ani nezdálo. První videa začala zveřejňovat už vloni a za první týden si vydělala 3000 australských dolarů, tedy téměř 50 tisíc korun, což rozhodně není špatné, ovšem v současnosti jí na účet chodí týdně 25 tisíc dolarů, tedy více, než 400 tisíc korun! Ve V8 Supercars, kde nebyla placeným jezdcem, nevydělávala nic.

A co že to má společného s japonskými auty? Nejste nějak zbytečně rýpaví? Ono vám neuškodí, když chvíli budete myslet i na něco jiného, než JDM. 😉 Navíc Fordy, s nimž jezdila, připravuje společnost Prodrive a ta spolupracovala i se Subaru a Ford řadu let vlastnil Mazdu, tak ticho. 😀

4 komentáře: „Závodnice Renee Gracie ukončila kariéru. Teď dělá do porna

  • Jestli třeba to porno netočí s japoncama, tam by pak mohla být souvislost s JDM 🙂

    Zbyňa

    • 😀
      Občas je to potřeba odlehčit. 😉

  • Myslím, že na rozdíl od Supercars, tady může „být první“ 😀

Komentáře nejsou povoleny.