Novinky

Subaru WRX Club Spec: další rozlučková edice

Současná generace modelu Subaru WRX a WRX STI se v průběhu posledních dvou let postupně stahuje z jednotlivých trhů, což byl v řadě zemí světa důvod k vytvoření různých speciálních edicí na rozloučenou. Některé nesly označení jako Final Edition, jiné se tváří jako by nic. 😉 Teď se objevila další, určená pro Austrálii.

Nese označení Subaru WRX Club Spec a bude vyrobena v počtu 150 kusů. Tentokrát nechávají Plejády zákazníky vybrat, zda zvolí manuální převodovku nebo CVT, v prvním případě jsou součástí balíčku červené brzdové třmeny Brembo. Všechny ostatní prvky extra výbavy už jsou shodné – sedadla Recaro, audiosystém Harman Kardon (asi jsem pod „Club“ čekal něco trochu jiného 😉 ), dekory interiéru v imitaci karbonu, semišem potažený volant a zatmavené přední světlomety.

Navenek se WRX chlubí tmavými 18″ koly a zrcátky, žádné aerodynamické prvky ani performance úpravy Club Spec nepřináší a všechna čtyři kola roztáčí stejný dvoulitrový boxer o výkonu 268 koní. Za příplatek v přepočtu skoro 120 tisíc korun toho tedy mnoho není…

Jeden myslel na “Subaru WRX Club Spec: další rozlučková edice

  • WRX odchazi po britsku…

Komentáře nejsou povoleny.