Novinky

Toyota C-HR: patentové nákresy odhalují finální podobu

Toyota před necelými dvěma týdny představila koncept C-HR Prologue, jenž nás má připravit na příchod druhé generace stejnojmenného crossoveru. Jak moc se od něj bude lišit sériová verze, na to se teď můžeme podívat díky dostupným patentovým nákresům. Přední světlomety dostanou běžnější optiku čoček, tlama v předním nárazníku použije obvyklejší voštinovou mřížku, zmizí oranžový segment uprostřed a po stranách pro změnu přibudou mlhové světlomety.

Kola se musí rozloučit s futuristickým designem, nahradí je ráfky se zdvojenými pětipaprsky a na dveřích se objeví standardní zpětná zrcátka. Bude zachováno dvoubarevné provedení karoserie, ale i zapuštěná klika předních bočních dveří. Vzadu bude použitý úplně nový nárazník a svítilnám zůstane pouze horizontální část, zmizí část, vytažená vzhůru podél okna pátých dveří. Změní se toho tedy podle očekávání jen relativně málo, jsem opravdu zvědavý, až ho uvidím naživo, zatím u mě stále vede to současné…

Jeden myslel na “Toyota C-HR: patentové nákresy odhalují finální podobu

  • Mě se to líbí čím dál, tím víc:-) Akorát kufr bude asi zase bída a místo vevnitř taky vypadá spíš na Yarise než (aspoň) Corollu, takže to pro nás nebude. Ale těším se na živou verzi.

Komentáře nejsou povoleny.