Novinky

Casio: hodinky (nejen) pro majitele Type R

Japonská hodinářská firma Casio o minulém víkendu představila při finále Super Formula na okruhu Suzuka quartzové hodinky Edifice Honda Type R Edition, které vzdávají hold všem „eRkovým“ sportovním modelům Hondy. Hodinky jsou asi „nejvychtanější“, jaké ve spolupráci Hondy a Casia vznikly, mají karbonové pouzdro, lunetu z titankarbidu, číselník má podklad s voštinovým dekorem, sčítače a kroužek s indexy jsou v barvě Championship White a nad tím vším dohlíží „Red H“ na pozici 12.

Na bočním tlačítku stopek je červené R a řemínek má shora bílou kůži a zespoda alcantaru, přičemž na sponě je nápis Type R. Na kožené straně řemínku jsou vytištěny kódy všech Type R modelů a málem bych zapomněl na dýnko hodinek s nápisem Honda Type R, sklo je antireflexní safírové. Jak už bylo řečeno, strojek je quartzový a lze jej propojit s telefonem, ovšem pouze v podobě základních funkcí jako je korekce přesného času, určení polohy telefonu (pokud je v dosahu) nebo přenos dat ze stopek. Baterie hodinek se nabíjí solárně a vydrží kolem 7 měsíců.

Docela mě překvapilo, že takhle vymazlené hodinky stojí v Japonsku jen 55 tisíc jenů, tedy necelých 8300 korun. Objednávat je půjde od zítřka a já asi napíšu do Koscomu… 😀

2 komentáře: „Casio: hodinky (nejen) pro majitele Type R

Komentáře nejsou povoleny.