Novinky

Nová auta jsou drahá, Honda prodává na leasing ojetiny

Ceny nových aut rostou doslova rok o roku (někdy i několikrát za rok) a to nejen v ekofašistické Evropě, ale i v Americe (i když tam jen jednou ročně), proto tam Honda rozjela novou službu, od které si slibuje, že naláká hlavně mladé zákazníky, kteří kupují své první auto. Ti si mohou v rámci Honda Certified Pre-Owned programu vzít na leasing až pětileté auto. Tedy přesněji řečeno až šestileté, protože do věku se nezapočítává vůz aktuálního modelového ročníku. Jinými slovy – leasovat lze aktuálně vozy, vyrobené od druhé poloviny roku 2017.

Jestli si ťukáte na hlavu, že leasing na ojetinu vám zařídí i autobazar Vorez ve Starých Vlkodlakách, tak na tahle auta Honda dává po skončení klasické záruky na nová auta ještě plnou záruku 12 měsíců nebo (téměř) 20 tisíc kilometrů. Na motor a celý pohonný systém je to 84 měsíců nebo 160 000 km. Pro ta vůbec nejvymazlenější auta z kategorie HondaTrue+ Certified je záruka na vůz 60 měsíců nebo téměř 140 tisíc kilometrů, pohonný systém zůstává stejný. Acura podobnou službu představí zanedlouho. Takový program by se hodil i v Evropě, co říkáte? 😉

Honda má v USA už nějakou dobu ještě program Honda True Used na auta se stářím do 10 let, u nichž nějakým způsobem deklaruje technický stav, ta si ale u dealerů nelze pořídit na leasing.