Novinky

Mazda BT-50 (2025): facelift bez technických novinek od Isuzu

Mazda představila (opravdu velmi lehkou) modernizaci pick-upu BT-50, což je, jak samozřejmě víte, překarosované (a přeinteriérované 😀 ) Isuzu D-Max. O to zajímavější je, že facelift, jenž přichází po čtyřech letech, není ani zdaleka tak rozsáhlý, jako u případě D-Maxu. Čím tedy chce pracovní mazda s thajským rodným listem zaujmout pro následujících pár let?

Není to moc. Všechny verze nově dostaly černou masku chladiče a pozměněný přední nárazník, vyšší specifikace lze pak objednat s paketem Black Thunder, zajišťující agresivnější vzhled a stojící na 18″ kolech. Jedinou technickou změnou tak je bezdrátová konektivita s Androidem a Applem. Schválně si oživte paměť v odkazu výše, jak Isuzu vylepšilo svůj pick-up. V tuto chvíli je tedy asi úplně zbytečné spekulovat, jestli dostane Mazda BT-50 elektropohon d-maxu, když nemá ani displejovou kapličku s přístroji. 😉

Omlazené BT-50 navíc neuvidí v některých zemích, kde se doposud pick-up nabízel, kvůli slabým prodejům skončil na Novém Zélandu nebo třeba v Jižní Africe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *