Novinky

Honda S660: facelift kei roadsteru pro MY2020

Honda na Tokyo Auto Salon představila modernizovanou verzi malého roadsteru S660. Spíš než facelift je to takový make-up, změny jsou opravdu minimální. Ale co na tom miláššškovi také měnit? 😉

Ve štěrbinách předního nárazníku se objevily vertikální denní LED, přední světlomety a zadní svítilny mají tmavou optiku, rám čelního skla je pro změnu lakován v barvě karoserie a horní lamela masky chladiče přišla o profilování. Paleta laků se rozšířila o barvu Active Green Pearl a litá kola mají nový design.

Kabina je nově vybavena volantem a manžetou řadicí páky potaženými alcantarou. Věnec volantu dostal mírně zploštěnou horní část, rozsah standardní výbavy rozšiřují vyhřívaná sedadla, ta lze mít v různých barevných variantách.

Sportovnější S660 Modulo X lze pořídit v nové barvě Carnival Yellow II, stávájící design kol dostal tmavý odstín laku, kryty zpětných zrcátek jsou černé a kabina je obzvláštněna čalouněním v odstínu Bordeaux.

Před zadní nápravou uložený motor 0,66 l, roztáčející zadní kola, zůstal beze změn, má povolených 64 koní a 104 Nm a kombinuje se s šestistupňovým manuálem nebo CVT. Standardní verze začíná v přepočtu na 430 tisíc korun, což je krásná cena. Modulo X za necelých 640 tisíc už je ale docela raketa…

2 komentáře: „Honda S660: facelift kei roadsteru pro MY2020

Komentáře nejsou povoleny.