Novinky

Subaru Viziv Performance STI Concept: premiéra na TAS

Po teaseru z poloviny týdne nyní přichází kompletní odhalení studie Subaru Viziv Performance STI Concept. Již tak dost dynamicky vyhlížející Viziv Performance je tentokrát vybaven novým předním nárazníkem, modifikovaným spodním bodykitem, obrovským křídlem a spoustou červených dekorů a emblémů STI. Ale proč popisovat, co si můžete do sytosti prohlédnout sami. Jsem si naprosto jistý, že takovéhle WRX STI by z garáže na mráz nevystrčil nikdo z nás, stejně tak je ovšem jisté, že finální verze sedanu WRX STI, která bude vycházet ze studie Viziv Performance, až tak brutální nebude. Nicméně Subaru slibuje, že produkční model, plánovaný zhruba na na rok 2020 nebo o něco málo později, ponese dost designérských prvků z tohoto atraktivního konceptu. Zdá se také téměř jisté, že nové STI bude mít hybridní systém pohonu, tvořený downsizovaným benzinovým turbomotorem a jedním či dvěma elektromotory.

2 komentáře: „Subaru Viziv Performance STI Concept: premiéra na TAS

  • Ale jo vypadá to super 🙂 Zadek trochu přehnali ( teda klidně bych to tak nechal ) ale to je jedině dobře. Takže i když to ořežou tak to bude pořád fajn. Jsem rád že WRX STI bude pokračovat,i když jako hybrid. Jsem na to auto moc zvědavý.
    Dovedu si představit i když to bude za hodně dlouho, že příští CTR bude taky hybrid a AWD…

    • Je to správně drsný japonský sporťák, naprosto v pořádku. Také myslím, že tohle jen tak lehce pokazit nepůjde. 😀
      Jednou se tomu určitě nevyhnou, jde o to, jak brzy k tomu dojde. Subaru spíš takové auto chce, než že by to byla za tři roky nutnost. Samozřejmě čtyřkolky taková věc čeká dříve, CTR s AWD úplně pospíchat nemusí. 😉

Komentáře nejsou povoleny.