Novinky

Toyota C-HR: ještě divočejší vzhled od Wald

Toyota C-HR rozhodně patří k nejosobitějším autům, jaké lze dnes napříč všemi kategoriemi koupit. Nezřídka se setkávám s názorem, že už je divoké příliš, mně se ale líbí a vzhledem ke slušným prodejům rozhodně nejsem sám. Ale co kdybyste chtěli auto ještě trochu přiostřit nebo prostě jen odlišit o ostatních?

Řešení přináší japonský úpravce Wald International, jenž připravil pro C-HR poměrně výrazný (jak také jinak 😉 ) bodykit. Ten zahrnuje nový přední nárazník s poněkud divokým splitterem, nový zadní nárazník s difuzorem, nástavce prahů, odpovídající změnám na obou koncích auta.

K tomu Wald přidal nová kola s rozměrem až 22 palců a sportovní tlumič výfuku se čtyřmi koncovkami. Celý komplet pak završuje dvoubarevné lakování karoserie. Určité změny proběhly i uvnitř auta, dostalo kovové pedály a opěrku levé nohy, značkové koberečky, černo-červený volant a dost možná i pár dalších drobností.

Co tomu říkáte? Přehnal to u Toyoty C-HR Wald International s bodykitem, jak bývá jeho dobrým zvykem nebo byste si tohle vylepšení ochotně pořídili? 😉

Jeden myslel na “Toyota C-HR: ještě divočejší vzhled od Wald

  • uuuuuz je to prekombinovany…

Komentáře nejsou povoleny.