Novinky

Mazda oznámila specifikace evropské MX-5. Bude 184 koní i pro nás?

Není bohužel žádnou výjimkou, že ne vše, co japonské automobilky nabízí domácím zákazníkům, dostanou i klienti v Evropě. V případě modernizace roadsteru Mazda MX-5, která potěšila výkonem 184 koní pro japonský trh, je ale vše v naprostém pořádku. Mazda nás nyní ujistila, že jak americká, tak evropská verze dostane vylepšený motor se 184 koňmi, 205 Nm a limitem při 7500/min.

Když už byla Mazda v tom, upřesnila, že v prodeji bude i hnědá střecha, tmavší lak pro 16″ a 17″ kola a nejnovější verze asstenčního balíčku i-ActivSense včetně couvací kamery. A kdy že se můžeme těšit? Prodej MX-5 MY2018 bude v Evropě zahájen už v průběhu srpna.

2 komentáře: „Mazda oznámila specifikace evropské MX-5. Bude 184 koní i pro nás?

  • s navýšeným výkonom to môže byť naozaj skvelé auto na zábavu, ale vzhľadom na koncepciu, tak si ho viem predstaviť ako druhé alebo tretie auto do rodiny, na SK vzhľadom na to, že to nie je na naftu a nemá kufor ako ochcávka a 5 sedadiel vidím jeho predaje na žalostne nízkych číslach, kazdopádne koncepčne má toto auto zapracované na úspech, ake skôr na iných trhoch kde je bežné mať v rodine dve tri auta…

    • Přesně tak – je to 2 -3 auto do rodiny. Nebo první, když jsi single. 😀

Komentáře nejsou povoleny.