Novinky

Toyota Camry a Highlander Nightshade: tmaví už jsou tři

Toyota v předstihu před autosalonem v Los Angeles ukázala dvojici stylových novinek pro MY2019. Popularita tmavých doplňků karoserie je trend, který už jede několik let a zatím to rozhodně nevypadá, že by měl v blízké době skončit, teď si toho už dokonce všimla i Toyota 😉 a již minulý měsíc ukázala speciální edici 4Runner Nightshade.

Jak je vidět, nešlo o žádný ojedinělý počin, v L.A. se představí edice Nightshade i na modelech Camry a Highlander. Auta lze koupit ve speciálním laku Midnight Black Metallic, ale nemusíte. Tmavé doplňky, jako jsou 19″ kola, kliky dveří, chrom kolem občních oken a masky chladiče, anténa, světlomety a mlhovky a emblémy značky dostanete i v kombinaci s laky Celestial Silver a Super White v případě camry, zatímco highlandery jsou navíc k dispozici v provedení Predawn Gray Mica, Salsa Red Pearl a Blizzard Pearl. SUV model zdobí navíc ještě černý střešní spoiler.

V obou případech vznikne edice Nightshade v počtu 5000 exemplářů a to bez ohledu na zvolenou barvu karoserie. Limitka se samozřejmě určena pro americký trh, takže pokud si nemůžete pomoct, je třeba se uchýlit k individuálnímu dovozu. 😉 Ceny budou oznámeny zřejmě koncem měsíce v L.A.