Novinky

Lexus LC Convertible: produkční verze jen s lehkou kamufláží

Lexus dostál svému slibu a na Festivalu rychlosti (FoS) v Goodwoodu představil sériovou verzi modelu LC Convertible. Sice to bylo už před měsícem, ale tahle pecka na japan-cars nemůže chybět, takže napravuji restík z dovolené …a třeba vám existence tohoto auta doposud unikala. 😉

Lexus auto sice ukázal, ale ještě je zabaleno do maskovací fólie s motivy QR kódů. Je to však jen taková hra, ať koukám, jak koukám, rozdíl oproti LC Convertible Concept nevidím, takže není třeba dělat žádné tajnosti. Ale co si budeme povídat – tohle auto bude hlavně pro USA, takže se plného odhalení dočkáme nejspíš koncem roku v L.A. nebo v lednu 2020 v Detroitu.

Lexus k autu zatím nic nového neřekl, ale vzhledem k existenci kupé LC těch nových informací zase tolik nebude – vlastně jen váha a cena. Obojí půjde pěkně nahoru. 😉 Tak se zatím můžete pokochat fotkami, protože snímků vzácně se vyskytujících japonských kabrioletů není nikdy dost. 🙂

2 komentáře: „Lexus LC Convertible: produkční verze jen s lehkou kamufláží

  • Už když jsem viděl koncept v Ženevě jsem si říkal, že jsem možná v životě udělal pár chybných rozhodnutí, zvlášť, když jsem s kupéčkem jel a to auto je něco jako ztělesněná dokonalost. Ne že by bylo nejrychlejší, nejbrutálnější nebo cokoliv, Mustang za půlku s tím bude držet krok bez problému. Ale když si člověk sedne do Lexe, tak je úplně jedno kam se podívá, to auto je neuvěřitelně vypiplané. A přitom je to běžná kára za tři mega, žádný One-77 za padesát. Plus ten oldschool motor v dnešní době působí jako balzám, naladěné je to perfektně mezi „všichni čumte jedu v maserati“ a „dělám že jsem elektromobil a stydím se za výfuky“.

    Bez střechy to bude paráda. I když se klidně přiznám, že GranCabrio by asi vyhrálo, protože je pro čtyři 🙂

    • Mně se na LC líbí jak design zevnějšku, tak interiéru. Je to fantastická moderna, která je zajímavou alternativou mercedesům a BMW – a topless už je jen dílek do skládanky dokonalosti.

Komentáře nejsou povoleny.